top of page

בר מצווה למשה וצילומי משפחה

  • תמונת הסופר/ת: Gal Eitan
    Gal Eitan
  • 9 בדצמ׳ 2021
  • זמן קריאה 1 דקות

לרגל יום הולדתו ה-13 של משה, התבקשתי לצלם את כל המשפחה ביום כיף בטבע בחיפה ולהכין מהתמונות אלבום ברכות לאירוע בר המצווה אותו יחגגו בחיק המשפחה וחברים קרובים. יצאנו לפינת חמד בכרמל ומשם לרחוב הגרפיטי של חיפה ואחריו לים.

ree

המטרה של אלבום הברכות הייתה כמובן לאפשר לאורחים באירוע לאחל ולברך את בר המצווה, כך שכל צורה באלבום תוחמת הקדשה. הצבנו את האלבום בכניסה לאולם על שולחן של כבוד ובאי האירוע כתבו באלבום מזכרות עבור משה העולה למצוות.

ree

היה זה יום אביבי מקסים בכרמל. הצבעים של הטבע בהקו והתמונות יצאו נקיות וברורות. החולצה המכופתרת של משה הייתה השלמה נהדרת לירוק.

ree

משם המשכנו לרחוב הגרפיטי של חיפה. שם, לאורך כל הרחוב, פרוסים להם קירות גרפיטי מכל הצבעים והסגנונות. משה הצטלם עם האחים שלו ששמחו לחגוג איתו את העלייה למצוות.

ree
ree

ree

ree

ree


 
 
 

תגובות


bottom of page